Print opties

Sluiten

Lotus ijstaart

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
5u 0min
Totale tijd
5u 30min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Bekleed een springvorm met bakpapier. Verkruimel de Lotus koekjes in de keukenmachine en houd 3 el achter voor de garnering. Voeg de boter en Speculoos pasta toe en mix tot een plakkerig geheel. Verdeel de kruimels over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet even in de koelkast.
2
Klop de slagroom samen met de klop-fix lobbig en voeg de roomkaas en poedersuiker toe. Blijf kloppen tot er geen klontjes meer in het beslag zitten. Stort het mengsel boven op de bodem van de taart en verdeel evenredig. Zet voor 5 uur in de vriezer.
3
Haal de ijstaart uit de vriezer en garneer met de overige koekkruimels.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.