Neem een grote borrelplank. Zet de Tête de Moine AOP op de kaaskruller om er krullen mee te maken. Snijd blokjes van de Appenzeller® en de Emmentaler AOP. Verdeel deze over de plank.
2
Snijd de Bettine No3 doormidden en leg de helft op de plank. Leg de salamiplakjes en prosciutto op de plank en vul aan met 1/3 van de nootjes en de druiven. Vul de plank verder met het vijgenbrood, het dadelbrood en crackers.
3
Serveer de olijven en de rest van de nootjes in losse bakjes naast de plank. Doe de tomatentapenade en de vijgenjam in kleine bakjes en zet deze op de plank.
4
Snijd de dadels voorzichtig in de lengte door, maar laat ze nog wel aan elkaar zitten. Vul de dadels met de overige Bettine No3 en serveer bij de plank.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.