Print opties

Sluiten

Mac & Cheese met oude kaas en cheddar

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar kook deze 3 min. korter dan op de verpakking staat aangegeven.
2
Verhit de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer 2 min. met een garde door totdat de bloem gaar is. Voeg de melk toe en blijf roeren tot yoghurt dikte. Voeg 3/4 van de oude kaas en 3/4 van de cheddar toe en roer door totdat dit is gesmolten. Voeg de peper, het zout, hamblokjes en 1/3 van de Verstegen WSM Mac & Cheese toe.
3
Meng de macaroni door de kaassaus en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de resterende oude kaas, cheddar en de panko. Bak de Mac & Cheese 25 min. in de voorverwarmde oven.
4
Snijd de komkommers in plakken. Voeg toe aan de veldsla samen met de zonnebloempitten. Meng de olijfolie met de resterende Verstegen WSM Mac & Cheese tot een dressing. Verdeel over de veldsla.
5
Serveer de Mac & Cheese met de salade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.