Print opties

Sluiten

Macaroni frittata

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
12 min
Totale tijd
32 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat goed uitlekken en zet apart.
2
Pel en snipper de ui fijn. Verhit de olijfolie in een ovenbestendige koekenpan en fruit de ui 2 à 3 min. Voeg de pancettablokjes toe en bak 5 min. mee. Snijd de worstjes open en haal het vlees eruit. Bak het vlees in de koekenpan al omscheppend goudbruin.
3
Klop de eieren in een mengkom los, meng de Parmezaanse kaas door de eieren. Breng op smaak met peper en zout.
4
Giet de cannellinibonen af, spoel ze na met koud water en laat goed uitlekken. Schep de bonen en macaroni bij het vlees en verdeel gelijkmatig over de bodem. Schenk het eimengsel erbij en laat op laag vuur in 7 min. stollen. Zet de pan daarna nog 10 à 12 min in de oven om verder te garen.
5
Giet de cannellinibonen af, spoel ze na met koud water en laat goed uitlekken. Schep de bonen en macaroni in de koekenpan bij het vlees en verdeel gelijkmatig over de bodem. Schenk het eimengsel erbij en laat op laag vuur in 7 min. stollen. Zet de pan daarna nog 10 à 12 min in de oven om verder te garen.
6
Haal de frittata uit de pan en snijd in punten. Garneer met rucola en serveer met sneetjes brood erbij.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.