Print opties

Sluiten

Familie van Gestel – Gehaktballen met andijviestamppot

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Meng het gehakt in een kom met kerriepoeder, paprikapoeder, verkruimelde beschuiten, peper, zout en het ei. Kneed alles goed door elkaar.
2
Maak 8 gelijke porties en draai hier gehaktballen van. Tip: zorg voor vochtige handen tijdens het draaien, zo ontstaat er mooie ronde gehaktballen.
3
Smelt de boter in de pan en bak de gehaktballen op hoog vuur rondom goudbruin. Keer ze tussentijds voorzichtig om met behulp van een lepel, zo blijven ze mooi rond. Voeg hierna een scheutje water toe en draai het vuur lager. Laat de gehaktballen in ca. 25 min gaar worden. Bereid in de pan met gehaktballen daarna de jus zoals aangegeven op de verpakking.
4
Bereid de aardappelpuree zoals aangegeven op de verpakking. Roer hier de rauwe andijvie doorheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.