Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Pers het sap uit de citroen. Meng het citroensap met de helft van de garam masala kruiden. Voeg de kipfilet en de helft van de Griekse yoghurt toe en roer goed door.
2
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Verhit de helft van de roomboter in een grote hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min.
3
Voeg de rest van de garam masala kruiden en het paprikapoeder toe en laat 2 min. mee bakken. Voeg de tomatenblokjes en kookroom toe en breng het geheel aan de kook.
4
Voeg de kipfilet toe, zet het vuur laag en plaats een deksel op de pan. Kook de kip in ongeveer 15 min. gaar in de saus.
5
Pluk intussen de blaadjes van de koriander en hak fijn. Bak het naanbrood volgens aanwijzingen op de verpakking.
6
Voeg de laatste 2 min. de rest van de roomboter toe en roer goed door. Roer kort voor serveren de rest van de Griekse yoghurt door de butter chicken.
7
Garneer de butter chicken met de gehakte koriander en serveer met naanbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.