Print opties

Sluiten

Mango passievrucht bars

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
5u 0min
Totale tijd
5u 30min

Ingrediënten

9 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Bekleed de bakvorm met bakpapier. Week de dadels 10 min. in kokendheet water. Rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan (zonder olie of boter). Doe de amandelen in een keukenmachine en mix tot fijne stukjes. Giet de dadels af en voeg toe aan de keukenmachine. Mix opnieuw tot een plakkerig mengsel. Stort dit mengsel uit in de bakvorm en duw met een spatel aan tot een gelijkmatige laag.
2
Week de cashewnoten 10 min. in kokendheet water en giet af. Doe samen met 150 gr van de mangoblokjes, Griekse yoghurt, agavesiroop, kokosolie, citroensap en vanille-extract in een blender en mix tot een gladde massa. Stort uit op de laag met dadels en spreid gelijkmatig uit met een lepel. Plaats minstens 4 uur in de koelkast.
3
Maak ondertussen de topping. Mix de overige mangoblokjes tot puree in een blender. Haal het vruchtvlees uit de passievrucht. Voeg de mangopuree, passievrucht vruchtvlees en maïzena toe in een steelpan en roer goed tot dit mengsel indikt. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen.
4
Verdeel het fruitmengsel over de bakvorm en spreid uit. Plaats minimaal 30 min. in de koelkast.
5
Snijd de mango passievrucht bars met een scherp mes in vierkante stukken.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.