Print opties

Sluiten

Marokkaanse couscous met zoete kip, abrikoos en feta-yoghurt saus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 175ºC. Bestrijk de kipfilets met de abrikozenjam en bestrooi met de helft van het Verstegen Zeezout. Leg in een ovenschaal en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
2
Giet de warme bouillon over de couscous samen met 1/3 van de olijfolie en de Verstegen World Spice Meal Couscous. Roer goed door, dek af en laat 5 min. staan.
3
Schaaf met een kaasschaaf lange plakken van de courgette. Verhit de resterende olie in een grillpan en gril de plakken aan beide kanten bruin.
4
Snijd de bosui schuin in ringen en de abrikozen in reepjes. Hak de munt fijn.
5
Voeg de feta, yoghurt, Verstegen Zwarte peper en resterende Verstegen Zeezout toe aan een kom en pureer glad met een staafmixer.
6
Meng de bosui, abrikozen, munt en de amandelen door de couscous. Maak af met de courgette, kip en de feta-yoghurt dressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.