Print opties

Sluiten

Marokkaanse zoete aardappelstamppot met andijvie

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verhit een pan met de roomboter en bak de gehaktballen 20 min. rondom aan.
2
Schil ondertussen de zoete aardappelen en snijd in blokjes. Snijd de witte kaas in blokjes.
3
Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 15 min. gaar en giet af.
4
Stamp de aardappelen met de slagroom en ras el hanout tot een puree. Roer de fijngesneden andijvie door de puree en breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de zoete aardappelstamppot over de borden. Leg op elk bord een gehaktbal en schep er wat van het braadvocht uit de koekenpan overheen. Garneer de stamppot met de witte kaas en de granaatappelpitjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.