Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de kippendijfilets met de ketjap en wat peper en zout goudbruin aan beide kanten voor 5 min. Haal de kip uit de pan en zet apart.
2
Pel en hak ondertussen de knoflook fijn en fruit kort in dezelfde pan. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en voeg samen met de sojasaus en kippenbouillon toe. Breng aan de kook en voeg de kookroom toe.
3
Kook de ramen noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de bosui in ringetjes. Voeg de Parmezaanse kaas toe aan de pan. Roer goed door en meng de ramen noodles erdoor.
4
Verdeel de ramen noodles over kommen. Snijd de kippendijfilet in repen en verdeel over de ramen noodles. Garneer met de bosui, sesamzaadjes en crispy chili olie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.