Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui aan. Voeg de chilivlokken en tomatenpuree toe en bak 2 min. mee. Snijd de zongedroogde tomaten in repen en voeg toe aan de pan. Schenk de plantaardige kookroom erbij en roer goed door. Voeg de spinazie toe en bak mee totdat de spinazie is geslonken. Dit duurt 3 min. Voeg de gekookte kikkererwten toe en roer goed door. Rasp de plantaardige Parmezaanse kaas en voeg toe. Roer door.
2
Bereid ondertussen de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Breng de kikkererwten op smaak met peper, zout en oregano. Pluk de blaadjes van de basilicum en verdeel over de Marry Me kikkerwten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.