Laat de tuinerwten ontdooien. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
2
Scheur ondertussen de naanbroden in stukken van 2 cm en meng met ⅓ van de olie. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster in 5 min. goudbruin en krokant.
3
Pel en snijd de rode uien in dunne parten, pel en snijd ⅔ van de knoflook in plakjes en rasp de gember. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. Voeg de gesneden knoflook, gember, garam masala, chilivlokken en tuinerwten toe en bak nog 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
4
Snijd ondertussen de komkommer in blokjes. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn (houd een paar blaadjes achter ter garnering). Pel en rasp de overige knoflook en meng met de fijngesneden munt door de yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
5
Doe de pasta, het groentenmengsel, de croutons, komkommer en ½ van de yoghurt in een kom en meng door elkaar. Verdeel over een serveerschaal, besprenkel met de overige yoghurt en verdeel de overige blaadjes munt erover. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.