Laat de koolvis ontdooien en dep goed droog. Snijd in grove stukken. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd in stukken van 1 cm breed. Dop de sperziebonen en halveer. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
2
Verhit de zonnebloemolie in een grote hapjespan. Bak de venkel 2 min. aan. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de kokosmelk, vissaus, sperziebonen en tomatenblokjes toe en kook 5 min. op laag vuur.
3
Snijd de helft van de limoen in partjes. Pers het sap uit de andere helft van de limoen. Voeg de koolvis en het limoensap toe aan de curry en kook nog 10 tot 15 min. door op laag vuur.
4
Bereid ondertussen de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Pluk de koriander en hak grof.
5
Serveer de curry met witte rijst. Maak het gerecht af met koriander en serveer met een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.