Verwarm de barbecue voor. Snijd de tofu in blokken van 3 cm en marineer met ½ van de Oriëntaalse kruiden en de olijfolie en zet 10 min. in de koelkast. Rijg de tofu aan de satéprikkers.
2
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de salatrio los. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd in repen van 1 cm.
3
Verkruimel de feta grof en ris de blaadjes van de munt. Meng de rest van de Oriëntaalse kruiden door de hummus.
4
Laat de kikkererwten uitlekken en meng deze met de cherrytomaten, salatrio, paprika, granaatappelpitjes en feta tot een salade.
5
Leg de tofusticks op de barbecue en gril 6 min.
6
Verdeel ondertussen de hummus over de borden en leg hier de kikkererwtensalade op. Garneer met de muntblaadjes en leg de tofusticks ernaast.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.