Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aubergine in plakjes van 1 cm. Bestrijk aan beide kanten met olijfolie en bestrooi met gedroogde oregano en basilicum naar smaak. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 30 min. in de oven. Keer halverwege om.
2
Stoof ondertussen de spinazie in een pan met het water tot het zacht is. Laat uitlekken in een zeef.
3
Vet een ovenschaal in, beleg met een enkele laag aubergineplakken, voeg vervolgens ¼ van de tomato frito en ¼ van de spinazie toe. Herhaal dit en eindig met aubergineplakken. Schep de bechamelsaus over de laatste laag aubergine heen en verdeel de mozzarella en Parmezaanse kaas er gelijkmatig over.
4
Bak de ovenschotel 30 tot 40 min. tot de bovenkant goudbruin is.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.