Print opties

Sluiten

Melanzane alla Parmigiana

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Bestel je boodschappen voor dit gerecht gemakkelijk en snel via de Getir app.
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de bovenkant van de aubergine eraf en snijd de aubergine in lange plakken van ongeveer 0,5 cm dik. Besmeer de plakken met olijfolie.
3
Verhit een grillpan op hoog vuur. Grill de plakken aubergine aan beide kanten en breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de mozzarella en tomaten in dunne plakken. Leg 1/3 van de aubergine in een ovenschaal. Verdeel ½ van de tomaten en ½ van de basilicum over de aubergine en verdeel hier ½ van de pastasaus over.
5
Leg weer 1/3 van de aubergine over de pastasaus, gevolgd door de mozzarella, overige tomaten, basilicum en aubergine. Verdeel hier de overige pastasaus overheen.
6
Rasp de Parmezaanse kaas over de aubergines en bak 30 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.