Print opties

Sluiten

Meloen carpaccio met krokante ham

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de plakjes prosciutto op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 8–10 min. krokant. Laat afkoelen en breek in stukken.
2
Halveer de galia meloen en cantaloupe meloen, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in flinterdunne plakjes met een mandoline of scherp mes. Verdeel de plakjes meloen over borden of een grote schaal. Verdeel de honing en balsamico crème erover. Rasp de Parmezaanse kaas over de meloen en breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de krokante prosciutto en pijnboompitten over de meloen carpaccio. Pluk de blaadjes van de basilicum en garneer de meloen carpaccio met blaadjes basilicum. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.