Print opties

Sluiten

Meringue hartjes met rood fruit

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 30min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 75°C. Klop de eiwitten stijf in een keukenmachine. Voeg lepel voor lepel de suiker toe. Voeg de maïzena en rode kleurstof toe. Schep de opgeklopte eiwitten in een spuitzak. Maak 10 hartjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de meringues voor 3 uur in de oven. Laat de meringues helemaal afkoelen in de oven.
2
Klop de mascarpone op en voeg de slagroom, slagroomversteviger en poedersuiker toe. Klop dit stijf en schep het in een spuitzak. Decoreer de meringues vlak voor het serveren met het slagroom-mascarponemengsel, anders worden de meringues weer zacht. Maak af met verse frambozen en aardbeien.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.