Print opties

Sluiten

Mexicaans garnalenpannetje

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de rode ui. Snijd de paprika in halve reepjes. Snijd de helft van de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd vervolgens in kleine blokjes. Snijd de rest van de tomaten in partjes.
2
Laat de mais uitlekken op een zeef. Snijd de helft van de limoen in partjes. Pers het sap uit de andere helft van de limoen. Pluk de koriander en hak grof.
3
Meng de blokjes tomaat met de helft van de olijfolie, limoensap, de helft van de rode ui, mais en de helft van de koriander.
4
Verhit ¼ van de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de rest van de rode ui en paprika 2 min. aan. Voeg de cajunkruiden toe en bak 1 min. mee.
5
Voeg de tomatenpartjes en tomatensaus toe. Spoel de zwarte bonen in een zeef onder stromend water en voeg toe. Laat het geheel 10 min. koken op laag vuur.
6
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de garnalen 4 min. en voeg toe aan de tomatensaus.
7
Bak de tortillawraps in koekenpan waar de garnalen in zijn gebakken 2 min. per kant tot ze licht krokant zijn.
8
Serveer het garnalenpannetje met de tomatensalsa, tortillawraps en een partje limoen. Garneer het gerecht met de rest van de koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.