Dep de garnalen droog met keukenpapier. Verdeel de taco kruidenmix over de garnalen en laat 15 min. staan.
2
Pel en snijd ondertussen de ui in kleine blokjes. Snijd de tomaten en jalapeñopeper in kleine blokjes. Hak de peterselie klein. Rasp de groene schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Voeg de ui, tomaten, jalapeñopeper, peterselie, limoenrasp en limoensap toe aan een kom en meng het geheel. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bereid de bloemkoolrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Schil de mango en snijd in blokjes. Rasp de komkommer in plakjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes. Snijd de citroen in partjes.
5
Verhit de olijfolie in een grillpan op middelhoog vuur en gril de garanlen in 7 min. gaar.
6
Verdeel de bloemkoolrijst over de borden, gevolgd door de grote garnalen, mango, avocado, salsa, komkommer en citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.