Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Snijd de champignons in vieren. Pel en snipper de ui.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de paprika’s, champignons en ui toe en bak 5 min.
3
Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 3 min. zachtjes doorkoken.
4
Meng de sausmix met de kwark en het overige water en roer goed door.
5
Haal de wraps uit de verpakking, verpak ze in aluminiumfolie en verwarm 2 min. in de oven.
6
Bestrijk de wraps met een hoeveelheid saus naar wens, schep het kipmengsel in het midden van de wraps en vouw ze dicht. Leg de dichtgevouwen wraps in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte kaas. Zet de schaal 8 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
7
Serveer de burrito’s en de overige saus apart.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.