Print opties

Sluiten

Mexicaanse burrito’s met kipstuckjes

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in dunne reepjes. Snijd de champignons in vieren en pel en snipper de ui.
2
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar.
3
Verhit in een andere pan de resterende olijfolie en bak de paprika’s, champignons en ui ca. 5 min. Voeg de kruidenmix en het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 minuten zachtjes doorkoken.
4
Meng de sausmix met de kwark en het overige water en roer goed door.
5
Haal de wraps uit de verpakking, verpak ze in aluminiumfolie en verwarm ze 2 min. in de oven.
6
Bestrijk de wraps één voor één met een hoeveelheid saus naar wens, schep de kipstuckjes en het groentemengsel in het midden van de wraps en vouw ze dicht.
7
Leg de dichtgevouwen wraps in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 8 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
8
Serveer de burrito’s en de rest van de saus apart.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.