Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd warm.
2
Verwarm de airfryer voor op 190°C. Verdeel peper en zout over de maïskolven en verpak in aluminiumfolie. Plaats voor 20 min. in de airfryer.
3
Pel en hak de ui en knoflook klein. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook voor 5 min. Schenk de kookroom erbij en breng op smaak met komijn, paprikapoeder, chilipoeder en wat peper en zout. Laat 5 min. zachtjes koken.
4
Verwarm ondertussen de overige olijfolie in een grillpan en bak de garnalen 5 min.
5
Hak de peterselie fijn. Snijd de limoen in partjes. Snijd de maïs van de kolven af en voeg toe aan de roomsaus.
6
Verdeel de rijst over de borden, gevolgd door de saus en garnalen. Garneer met peterselie en partjes limoen. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.