Print opties

Sluiten

Mexicaanse kipstoofpot uit de slowcooker

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 10min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Halveer de rode peper, verwijder eventueel de zaadlijsten en hak fijn. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de kippendij in blokjes.
2
Verdeel de olijfolie over de bodem van de slowcooker en voeg de ui, knoflook, rode peper, paprika en kip toe. Voeg het gerookte paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, kippenbouillon, tomatenblokjes en een snuf peper en zout toe. Mix alles door elkaar en doe de deksel op de slowcooker. Bereid 4 uur op de hoge stand. Voeg de laatste 20 min. de kidneybonen toe.
3
Hak ondertussen de koriander grof. Verdeel de kipstoofpot over de borden en garneer met de koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.