Print opties

Sluiten

Mexicaanse meergranen rijstschotel

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de kippendij in blokjes van 2 cm en verdeel de tacokruiden erover. Laat 10 min. marineren in de koelkast.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af.
3
Verhit ondertussen een pan met de helft van de zonnebloemolie en bak de kippendij 5 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 5 min. mee.
4
Voeg de rijst toe aan de groenten en roer door. Verdeel de rijst over de ovenschaal en plaats 15 min. in de oven tot de rijst krokant is.
5
Verhit ondertussen een pan met de overige zonnebloemolie en bak de eieren 5 min. tot het eiwit helemaal gestold is. Hak de peterselie grof.
6
Verdeel de rijstschotel over de borden en serveer met het gebakken ei. Garneer met de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.