Print opties

Sluiten

Mexicaanse plaattaart

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de sjalotten in dunne ringen. Hak de koriander grof en snijd de jalapeño in dunne ringen.
2
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in dunne plakken.
3
Verhit een pan met de olijfolie en bak het kipgehakt 4 min. met de Mexicaanse kruiden.
4
Rol het bladerdeeg met het bijgeleverde bakpapier uit en verdeel de tomatenblokjes over de bodems.
5
Verdeel het kipgehakt, maïs, jalapeño, sjalot en de cheddarkaas over de bodems. Plaats de plaattaarten 20 min. in de oven.
6
Verdeel wanneer de Mexicaanse plaattaarten uit de oven komen de crème fraîche, avocado en koriander erover.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.