Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd in blokjes van 2 cm. Snijd de peterselie grof.
2
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado over de lengte in plakken. Laat de maïs en kidneybonen uitlekken op een zeef.
3
Verhit een pan met de zonnebloemolie, voeg de knoflook en ui toe en bak glazig. Voeg de paprika, maïs, kidneybonen en Mexicaanse kruiden toe en bak 4 min.
4
Voeg de tomatenblokjes en ½ van de peterselie toe aan de groenten en breng op smaak met peper en zout. Laat dit gedurende 5 min. inkoken op middelhoog vuur.
5
Haal de pan van het vuur, verdeel de overige peterselie over de Mexicaanse schotel en serveer met de nacho’s en avocado.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.