Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de tortillawraps op een ovenrooster, zorg dat ze elkaar niet raken. Bestrijk de wraps met de helft van de zonnebloemolie. Bak 3 min. in de oven, draai om en bak nogmaals 3 min.
2
Schil ondertussen de avocado en verwijder de pit. Snijd de helft van de limoen in partjes, pers het sap uit de rest van de limoen. Pureer de avocado samen met het limoensap en de zure room met behulp van een staafmixer of blender tot een spread.
3
Spoel de zwarte bonen onder stromend water. Snijd de tomaat in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd vervolgens in blokjes. Meng de zwarte bonen en tomaat met de rest van de zonnebloemolie en de helft van de chimichurri kruiden. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 min. in de oven.
4
Snijd ondertussen de ananas in blokjes. Pel en snipper de ui. Pluk de takjes koriander en hak fijn. Meng de ananas, ui, koriander en de rest van de chimichurri kruiden.
5
Verdeel de avocado spread over de tortillawraps. Verdeel de bonen en tomaten over de spread, gevolgd door de ananas salsa. Serveer met een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.