Print opties

Sluiten

Mie met groenten en tempeh

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Was de peper en halveer. Verwijder de pitjes uit ½ van de peper en snijd in ringetjes. Snijd de overige peper fijn. Pel de knoflook en pers ½ uit. Roer dit samen met de fijngesneden peper en ½ van de sojasaus door elkaar.
2
Snijd de tempeh in reepjes. Maak de prei schoon en snijd in smalle ringen. Halveer de courgette en snijd in plakken. Snijd de overige knoflook fijn. Halveer de kerstomaatjes. Maak de taugé schoon.
3
Kook de mie in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Verhit ondertussen ½ van de olijfolie en bak de tempeh goudbruin. Bak de sesamzaadjes kort mee.
5
Verhit de overige olijfolie in een andere pan en roerbak de prei en de courgette. Voeg de kerstomaatjes en de ringetjes peper toe en smoor de groenten verder gaar. Warm op het laatst de taugé mee. Schep de mie en gebakken tempeh erdoor.
6
Hak de peterselie grof. Verdeel de mie met groenten en tempeh over de borden en garneer met de peterselie en de overige sojasaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.