Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi naar smaak met peper en zout.
2
Was de courgette, wortel en bleekselderij. Snijd de courgette in blokjes, de wortel in plakjes en de bleekselderij in reepjes.
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui tot deze glazig is. Blijf goed roeren, voeg de knoflook toe en fruit kort aan. Voeg vervolgens de groenten toe en bak 5 min. mee totdat deze zachter worden.
4
Voeg het bouillonblokje, water en de kipblokjes toe en breng aan de kook. Laat 5 min. zachtjes koken. Voeg vervolgens de pasta toe en laat meekoken volgens de kooktijd die op verpakking is aangegeven. Breng de minestronesoep op smaak met peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.