Laat de pinto bonen en de maïs apart van elkaar uitlekken. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Hak de peterselie fijn.
2
Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de paprika 2 min. Voeg de cherrytomaten samen met de maïs en de burrito kruidenmix toe en bak 4 min.
3
Halveer ondertussen de avocado’s, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
4
Schep de pinto bonen door de groenten en breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de sla en de avocado over de tortilla’s. Schep het groenten-bonenmengsel erop. Bestrooi met de kaas en de peterselie en verdeel de beanrito’s over de borden. Snijd de limoen in schijfjes en serveer met de limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.