Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgette in dunne plakjes. Meng in een schaal 2/3 van de pesto met de courgetteschijfjes, tot alle courgetteschijfjes zijn bedekt met pesto. Rol het verse taartdeeg uit en snijd het taartdeeg in 6 gelijke stukken.
2
Prik in het midden van deze stukken met de vork gaatjes in het deeg. Verdeel in over het midden van het deeg de resterende pesto. Leg daaroverheen dakpansgewijs in een cirkel de courgetteplakjes. Vouw de overgebleven rand van het taartdeeg over de plakjes en breng op smaak met zout.
3
Bak de galettes in het midden van de voorverwarmde oven gedurende 30 min. tot goudbruin. Haal de galettes uit de oven. Scheur kleine stukjes van de mozzarella en verdeel deze over de galettes. Pluk de basilicum en garneer de galette. Breng op smaak met een snufje peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.