Mini Gnocchi met burrata, pistache pesto en geroosterde puntpaprika
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan (met gezouten) water aan de kook. Kook de mini gnocchi 1-2 min. en giet af.
2
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de puntpaprika reepjes 3-4 min. op middelhoog vuur tot ze zacht zijn, maar nog een lichte bite hebben.
3
Voeg de voorgekookte mini gnocchi toe en bak 2-3 min. mee op middelhoog vuur.
4
Haal de pan van het vuur en voeg de Pesto Pomodori e Pistacchi toe. Meng alles goed door elkaar.
5
Verdeel de mini gnocchi met puntpaprika over de borden. Scheur de burrata en verdeel over de borden. Hak de pistachenoten grof en verdeel over de borden. Breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.