Print opties

Sluiten

Mini pizzabites met zwarte olijven, pecorino, chorizo en tomatensalsa

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal het pizzadeeg uit de koelkast zodat deze op temperatuur kan komen.
2
Pel en snijd de knoflook fijn, roer dit door de tomatenblokjes met de Verstegen World Spice Blend Napoli.
3
Verwijder de schil van de chorizo en snijd deze in blokken van 1 cm. Rasp de pecorino met een rasp grof.
4
Rol het pizzadeeg uit en steek er met een steker of een glas rondjes uit van 5 cm. Leg de uitgestoken pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat.
5
Verdeel de tomatensalsa over het deeg en beleg deze met de chorizo, zwarte olijven en geraspte pecorino.
6
Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven af voor 15 min. tot ze goudbruin en gaar zijn. Haal de pizza’s uit de oven, garneer deze met de kleine blaadjes van de basilicum en serveer. Strooi naar smaak extra Verstegen World Spice Blend Napoli kruiden over de mini pizzabites.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.