Print opties

Sluiten

Mini quiches met broccoli en Manchego

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Laat het hartig taartdeeg afgedekt ontdooien. Breng een pan met water aan de kook voor de broccoli. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in 3 tot 5 min. beetgaar. Spoel koud en laat goed uitlekken.
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de quichevormpjes in met bakspray. Verdeel het taartdeeg over quichevormpjes. Druk de randen goed aan en verwijder overhangend deeg. Prik met een vork een aantal gaatjes in de bodem.
3
Rasp de Manchego. Ris de takjes tijm. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Meng de broccoli met de Manchego, tijm en paprika en verdeel het geheel over het taartdeeg.
4
Roer met een garde de eieren samen met de crème fraîche los en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de quichevormpjes en bak de mini quiches 25 tot 30 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.