Laat het hartig taartdeeg afgedekt ontdooien. Breng een pan met water aan de kook voor de broccoli. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in 3 tot 5 min. beetgaar. Spoel koud en laat goed uitlekken.
2
Vet de quichevormpjes in met bakspray. Verdeel het taartdeeg over quichevormpjes. Druk de randen goed aan en verwijder overhangend deeg. Prik met een vork een aantal gaatjes in de bodem.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de Manchego. Ris de takjes tijm. Snijd de paprika in kleine blokjes. Meng de broccoli met de paprika, Manchego en tijm. Verdeel het geheel over het taartdeeg.
4
Roer met een garde de eieren los met de crème fraîche en breng eventueel op smaak met peper en zout. Verdeel dit mengsel over de quichevormpjes. Bak de mini quiche 25 tot 30 min. in de oven.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.