Print opties

Sluiten

Mini-taartjes limoen & karamel-zeezout

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

32 personen
Ingrediënten limoen (32 stuks)
Ingrediënten karamel-zeezout (32 stuks)
Keukenbenodigdheden
1
Snijd de cake overlangs in 6 plakken en steek met een vormpje rondjes uit met een diameter van 4 cm. Doe de slagroom met de Klop-Fix in een mengkom en klop stijf met de handmixer. Mix in een tweede mengkom de roomkaas met het limoensap en de -rasp glad met de handmixer. Schep de slagroom voorzichtig door de roomkaas en schep in een spuitzak. Snijd het puntje van de spuitzak en spuit de roomkaasvulling op de cakejes. Decoreer met gehakte chocolade, stukjes aardbei en framboos.
2
Snijd de cake overlangs in 6 plakken en steek met een vormpje rondjes uit met een diameter van 4 cm. Doe de slagroom met de Klop-Fix in een mengkom en klop stijf met de handmixer. Mix in een tweede mengkom de roomkaas met de chocoladepasta glad met de handmixer. Schep de slagroom voorzichtig door de roomkaas en schep in een spuitzak. Snijd het puntje van de spuitzak en spuit de roomkaasvulling op de cakejes. Decoreer met gehakte chocolade, popcorn en pretzels. Voor taartjes met een krokante bodem zet je de taartjes, zonder topping, nog 8 minuten onder de grill in een oven van 200˚C tot ze goudbruin kleuren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.