Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op het aanrecht en snijd in rondjes of gebruik hier een ronde kookring voor om ze uit te steken.
2
Halveer de kerstomaatjes. Verdeel ⅙ van de balsamico over een deel van een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel daar ⅙ van de olijfolie over. Leg hier ⅙ van de kerstomaatjes op met de binnenkant omhoog in de vorm van een rondje. Leg een rond plakje bladerdeeg op de tomaatjes en prik voorzichtig gaatjes in het deeg met een vork. Herhaal voor de overige taartjes. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee.
3
Schuif de mini tarte tartins voor 15 min. in de oven totdat ze goudbruin kleuren. Haal ze uit de oven, draai ze om op een bord en garneer met de stracciatella di burrata en rucola. Top af met wat peper en zout.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.