Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de paprika in reepjes en de courgette in halve maantjes. Pel de ui en snijd in dunne halve ringen.
2
Verwarm de helft van de olijfolie in de grillpan voor op laag vuur. Bak de groenten krokant in de grillpan.
3
Verwarm in een andere pan de resterende olijfolie. Bak de gegrilde stukjes 5 min.
4
Vul de wraps met de groenten en gegrilde stukjes, vouw ze als een hoorntje en zet vast met een spies. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze vlak voor het serveren 10 min. in de oven tot ze licht kleuren en in vorm blijven.
5
Rasp de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Hak de dille fijn. Meng de yoghurt met mayonaise en breng op smaak met citroensap, citroenschil, peper en zout. Meng de fijngehakte dille erdoor. Serveer de saus bij de wraps.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.