Verwarm het water en los het bouillonblokje hierin op. Breng de groentebouillon aan de kook en roer de miso erdoor tot deze volledig is opgelost. Breng de bouillon op smaak met peper en zout.
2
Bak ondertussen de vegan kipburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat kort rusten en snijd in reepjes. Kook de ramen noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel kort met koud water om plakken te voorkomen. Breng een pan met water aan de kook, blancheer de edamameboontjes 2 min. en giet af. Snijd de champignons in plakjes en bak 3 min. aan in een droge pan. Snijd de bosui in dunne ringen en het norivel in twee vierkanten.
3
Verdeel de ramen noodles over de kommen en schenk de hete miso bouillon erover. Voeg de wortel, taugé, edamameboontjes en champignons toe. Leg de kipburger bovenop. Garneer met de bosui, een drizzle sriracha mayonaise, zwarte sesamzaadjes en norivel. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.