Bekleed de springvorm met bakpapier. Smelt de boter in de magnetron. Maal de kandijkoeken in de keukenmachine trot deze verkruimeld zijn. Voeg de boter toe en maal opnieuw. Verdeel dit over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet even in de koelkast.
2
Klop de slagroom samen met de vanillesuiker en slagroomversteviger lobbig. Voeg de monchou en basterdsuiker toe en mix opnieuw totdat alle klontjes zijn verdwenen. Verdeel dit mengsel over de koekbodem en tik voorzichtig met de springvorm op het aanrecht om eventuele luchtbellen te verwijderen. Laat de taart minimaal 5 uur (liefst de hele nacht) opstijven in de koelkast.
3
Verwijder de springvorm en halveer 40 gr van de stroopwafels. Hak de rest van de stroopwafels in blokjes. Verdeel de karamelsaus over het midden van de taart en verdeel de halve stroopwafels over de rand. Verdeel de stroopwafelblokjes over de karamelsaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.