Spoel de mosselen af onder koud stromend water en gooi de beschadigde schelpen weg.
2
Pel de knoflook en ui. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de ui in smalle ringen. Snijd de chorizo en de cherrytomaatjes in kleine stukjes.
3
Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en bak de chorizo in 5 min. knapperig. Voeg de knoflook en ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomaatjes en saffraan toe en bak 1 min.
4
Voeg de mosselen en witte wijn toe en laat 2 min. zonder deksel op de pan op hoog vuur koken. Doe de deksel op de pan en laat 7 min. op middelhoog vuur koken. De mosselen zijn klaar zodra alle schelpen zijn geopend. Schep voor serveren alles nog eens door elkaar.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.