Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes van 1 cm. Pel en snipper de ui en pel en hak de knoflook fijn.
2
Kook de broccoli in water met zout in 6-8 min. beetgaar. Verhit in een koekenpan de olie op middelhoog vuur en fruit de ui met de knoflook 1 min. Bestrooi met de garam masala en het chilipoeder en bak 1 min.
3
Schep de tomatenpuree door het ui-knoflookmengsel. Schenk het water en de melk erbij. Breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag.
4
Laat de mung bonen goed uitlekken en voeg ze aan de saus toe. Verwarm de dahl 10 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de naanbroden in repen. Rooster het brood in de broodrooster of grillpan goudbruin en warm.
5
Verdeel de dahl over de diepe borden. Schep de rijst en de broccoli erbij. Hak de koriander grof. Garneer de dahl met de koriander en serveer met de naan.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.