Print opties

Sluiten

Naanbrood gevuld met BBQ groenten en frisse yoghurt dip

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verhit de barbecue tot een temperatuur van ongeveer 220⁰C, gebruik hiervoor de ingebouwde thermometer van de barbecue of een losse oventhermometer.
2
Snijd ondertussen de groenten. Snijd de courgette in plakken van 1 cm dik en snijd de champignons in kwarten. Snijd de paprika in kwarten en verwijder de zaadlijsten.
3
Pel de knoflook en pluk de blaadjes van de takjes oregano en hak beide grof. Meng de courgette, paprika en champignons met de olijfolie, gehakte knoflook en oregano.
4
Vet het barbecuerooster goed in, zodat de groenten niet plakken tijdens het grillen. Gril de courgette en paprika 4-6 min. aan beide kanten. Gril de champignons in ongeveer 10 min. rondom gaar.
5
Maak ondertussen de yoghurtdip. Pers hiervoor de halve limoen uit en meng het met de Griekse yoghurt en het knoflookpoeder en breng op smaak met peper en zout.
6
Hak de gegrilde groenten grof, meng door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
7
Gril het naanbrood op de barbecue, ongeveer 30 sec. per kant. Neem het naanbrood in de hand als een taco en schep er de gegrilde groenten in. Maak af met een flinke schep yoghurtdip.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.