Print opties

Sluiten

Naanbrood met falafel

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aubergines in plakken van 1 cm dik. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in plakken. Halveer de romaine sla en verkruimel de feta.
2
Verdeel de aubergine over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel er 1/3 van de olijfolie over en breng op smaak met peper en zout. Plaats 15 min. in de oven. Leg wanneer de aubergines nog 5 min. in de oven moeten de naanbroden bij de aubergines.
3
Verhit een pan met de helft van de overige olijfolie en bak de falafel 7 min. Verhit een andere pan met de overige olijfolie en bak de romaine sla 3 min. op hoog vuur met de vlakke kant naar beneden. Haal uit de pan en snijd in parten.
4
Meng de yoghurt met de oriëntaalse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de yoghurt, komkommer, sla, aubergine en falafel over de naanbroden. Garneer met de feta en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.