Print opties

Sluiten

Naanbrood uit de pan met dip

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Voeg de bakmix, olijfolie en water toe in een kom. Kneed het geheel in circa 3 min. met een mixer met deeghaken op de middelste stand tot een soepel deeg.
2
Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken. Vorm de deegstukken tot 4 losse bolletjes. Bestrooi het aanrecht licht met bloem, druk het deeg plat of gebruik een deegroller en vorm een ovale plak van 20x16 cm. Zorg dat het deeg niet dikker is dan 5 mm.
3
Pel en hak de knoflook fijn. Hak de bieslook fijn. Meng de Griekse yoghurt, mayonaise, knoflook, honing en bieslook door elkaar.
4
Verhit een droge koekenpan zonder olie of boter. Bak de ovalen deegplakken 2 min. aan beide zijden lichtbruin. Serveer de broden met de dip. Hoe verser, hoe lekkerder!
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.