Naanpizza met pompoen, vijgen en crispy prosciutto
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte). Verdeel de crème de brie over de naanbroden en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de vijgen in plakjes. Hak de pistachenoten grof. Verdeel de pompoenblokjes, vijgen, pistachenoten en oregano over de naanbroden. Breng op smaak met peper en zout.
2
Bak de naanpizza’s 20 min. in het midden van de oven tot de randen goudbruin zijn en de pompoen gaar is.
3
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de prosciutto in 3-4 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Verkruimel en verdeel de crispy prosciutto en salie over de naanpizza en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.