Verwarm de oven voor op 200°C. Was de zoete aardappel en dep droog. Snijd in dunne plakjes (zonder ze te schillen) en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de cayennepeper, knoflookpoeder, olijfolie en wat peper en zout. Hussel goed, zodat alles evenredig is gedeeld en schuif dan voor 15 min. in de oven.
2
Verwarm ondertussen een pan op middelhoog vuur en bak zonder boter of olie het gehakt rul. Voeg de mais, bonen, gezeefde tomaten en tacokruiden toe en mix. Laat 5 min. pruttelen.
3
Pel en snijd ondertussen de ui fijn. Halveer de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees fijn. Pers het sap uit de limoen. Mix de avocado, limoensap, ui en wat peper en zout tot een guacamole. Hak de koriander fijn.
4
Verdeel de zoete aardappelen over de borden en schep daar het gehaktmengsel op. Top af met de geraspte kaas, guacamole, koriander en zure room.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.