Print opties

Sluiten

Nacho ovenschotel

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de ui in halve ringen. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Snijd de spitskool fijn.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui en paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de kruidenmix samen met de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Laat 5 min. zachtjes doorkoken.
3
Verdeel de nachochips over de bodem van een ingevette ovenschaal. Bedek met het gehaktmengsel en strooi de geraspte kaas erover. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en laat de kaas in 8 min. goudbruin worden.
4
Meng de yoghurt met de dressingmix. Schep dit door de spitskool. Haal de nacho ovenschotel uit de oven en serveer met de spitskoolsalade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.