Print opties

Sluiten

Nacho’s met gehakt, avocadodip en cheddar

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Snijd de tomaten in kwarten en snijd de zaadlijsten uit de tomaat, snijd deze vervolgens in blokjes van 1 cm.
2
Verwarm een pan met zonnebloemolie en bak het gehakt voor 3 min. tot deze begint te kleuren. Voeg hier de helft van de knoflook en de helft van de Verstegen World Spice Meals Chili con Carne aan toe en bak deze voor 4 min. mee tot het gehakt gaar is.
3
Meng de nacho’s, het gehakt, de cheddar kaas en overige Verstegen World Spice Meals Chili con Carne kruiden in een ovenschaal en plaats deze 15 min. in de voorverwarmde oven totdat de cheddarkaas gesmolten is.
4
Meng ondertussen de tomatenblokjes met de mais en ui. Maak de avocado schoon en prak deze fijn met een vork voeg hier de overige knoflook en naar smaak peper en zout aan toe.
5
Serveer de nacho’s met de tomatensalsa en de avocadodip.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.