Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur. Voeg de pulled oats en de tacokruiden toe en bak enkele minuten.
2
Verdeel de tortillachips over een ovenschotel en giet de tomatensalsa eroverheen. Verdeel de pulled oats hierover. Snijd de ui in dunne ringen en verdeel, samen met de maïs en kaas over de salsa en pulled oats. Bak 5 min. in de oven totdat de kaas is gesmolten.
3
Prak de avocado’s samen met de guacamole kruidenmix en verdeel dit over 3 schaaltjes. Voor de eerste variant top je de guacamole af met fetakaas, verse koriander en granaatappelpitjes.
4
Snijd voor de tweede quacamole de rode peper in fijne ringetjes en meng met de mangoblokjes. Roer de helft van het mangomengsel door de avocado en gebruik de andere helft als topping voor de nacho’s.
5
Snipper voor de derde quacamole de rode ui en snijd de tomaat in blokjes. Meng dit met de ananasblokjes en breng op smaak met limoensap. Roer de helft van de salsa door het laatste schaaltje met avocado en gebruik de andere helft als topping voor de nacho’s.
6
Haal de nachoschotel uit de oven en top af met de toppings van guacamole naar keuze. Serveer de nachoschotel met de guacamoles.
Tip
In plaats van pulled oats kun je ook gehakt gebruiken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.